29 Nisan 2016 Cuma

Maybelline Age Rewind Kapatıcı

Herkese merhabalar :)
Günün konuğu; Maybelline Age Rewind Kapatıcı

Maybelline Age Rewind Kapatıcı

Maybelline markasının ülkemizde malesef ki olmayan, benim en çok merak ettiğim kapatıcılarından bir tanesiydi age rewind. Ablam sayesinde kavuştum ve uzunca bir süre denedim kendisini. Yapısı incecik, kolay dağılan, güzel aydınlık veren bir ürün. Bendeki rengi 01 light. Sünger bir aplikatöre sahip ve bence bu pekte sağlıklı değil, zira hep ıslak kalıyor ve küf tutması içten değil. Ben bu kapatıcı ile ilgili birsürü blog yazısı okudum ve hepsinde çok çok beğenilen bir ürün olarak yazıldığını gördüm. Gelelim benim yorumlarıma. Evet çok güzel bir kapatıcı ama burada şöyle bir virgül koyalım. Eğer göz altlarınızda benim gibi fazla morluklarınız varsa tek başına kapatmaya yetmiyor. En azından bende bu şekilde oluyor. Altına corrector uygulayıp kullanırsanız çok çok seveceğiniz bir ürün olacak. 

Maybelline Age Rewind Kapatıcı

Ben ilk önce garnier bb roll onunu hafifçe uygulayıp, morluklarımı biraz nötrleyip üzerine bunu uyguluyorum ve mis. Ama benim morluklarım yok derseniz alın seve seve kullanın derim :) Gelelim göz altı çizgilerine doluyor mu sorusuna. Ona da her zamanki gibi şu cevabı vereceğim. Benim genetik olarak çizgilerim olduğu için her kapatıcıda az da oluyor dolma yapıyor. Bunu en aza indirgeyebilmek için de süngerim ile kapatıcımı dağıtıp hiç beklemeden transparan pudramı uyguluyorum ve güzel bir sonuç elde ediyorum. İnstagram hesaplarında satışı var. Fiyatı ise 45 50 tl civarı. Ama Maybelline bazı ürünlerini ülkemize getirmeye başladı ve buda yakın zamanda gelir diye umut ediyorum. Umarım biraz olsun aklınızdaki soru işaretlerine cevap olmuştur.

Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Bana tmencur@gmail.com dan ulaşabilirsiniz.
Sevgiler :)

8 yorum:

  1. Çok objektif bir post olmuş,tebrik ederim.O kadar övgüler geliyor ki,herkesin listesine eklediği bir ürün oldu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bütün düşüncelerimi yazmayı tercih ettim. Çünkü bu tarz çok bahsedilen ürünleri hepimiz bir merakla alıyoruz. Beklentisi ne ise ona göre almalı herkes diye düşünüyorum. Umarım faydalı olmuştur. Teşekkür ederim :)

      Sil
  2. ah ben bayılarak kullanmıştım ne yazık ki bitti maybelline niye bunu getirmez anlamam yani .-((

    YanıtlaSil
  3. En çok merak ettiğim ürün artık ülkemize gelmeli diyorum. Satıcılar cok pahalı rakamlara satıyor diye de almıyorum. Pudra olarak hangisini kullanıyorsun canım merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle çok pahalıya satılıyor. Pudra olarak da essence all about matt transparan pudrayı kullanıyorum canım :)

      Sil
  4. Ay bu da geliyormuş çok yakın zamanda.Güvenilir kaynak :))

    YanıtlaSil