17 Mart 2016 Perşembe

Eklips Konjac Sünger

Herkese yeniden merhabalar..
Günün konuğu; Eklips Konjac Sünger

Eklips Konjac Sünger

Özellikle son zamanlarda konjac sünger furyası oldukça gündemde. Peki nedir bu konjac sünger ? %100 doğal ve bitkisel liflerden üretilen, cildi temizlemek için kullanılan bir ürün. Gelelim ürünün vaatlerine;
  • Cildi kirlerden arındırarak, cilde doğal parlaklığını geri kazandırır.
  • Gözenekleri tıkayan kirlerden arındırır.
  • Cildin pH seviyesini dengeler.
  • Ekstra yumuşak dokusu sayesinde hassas ve duyarlı ciltler için idealdir.
  • Cildin doğal nem dengesini korumaya yardımcı olur.

Eklips Konjac Sünger

Birçok arkadaşımda görmüş ve oldukça merak etmiştim bu ürünü. Ve bir indirimde denk gelince hemen aldım. Paketini ilk açtığınızda içerisinde bir sıvı oluyor. Kullanmaya başlamadan önce süngerden o sıvıyı güzelce su ile temizledikten sonra kullanabilirsiniz. İki şekilde kullanımı mevcut. İlki; süngeri su ile ıslatıp fazla suyunu sıkarak cildinize dairesel hareketler ile uygulamak. İkincisi; Islatıp suyunu sıktığınız süngere temizleme jelinizden dökerek uygulamak. Ben hep temizleme jeli ile kullanıyorum ve çok çok memnunum. Cildimi hiç tahriş etmiyor, çok güzel temizliyor ve daha aydınlık bir görüntü sağladığını fark ettim. 

Eklips Konjac Sünger

Kullandıktan sonra ise su ile durulayıp fazla suyunu sıkıp nemsiz bir ortamda bir yere asarak kurumasını bekliyorsunuz. Ben genellikle sabah akşam kullanıyorum. İlk aldığım zaman acaba cildimi acıtır mı, tahriş eder mi diye korkmuştum ama kullandıktan sonra öyle birşey olmadığını fark ettim. Hassas ve duyarlı ciltler için de uygun olduğu yazıyor paketinde. 

Eklips Konjac Sünger

En iyi sonuç için 2 ayda bir değiştirilmeli diye yazıyor paketinde. Özellikle bende merak ediyorum ne kadar dayanacağını. Fiyatı 15 tl. Gratislerde bulabilirsiniz.

Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Bana tmencur@gmail.com dan ulaşabilirsiniz.
Sevgiler :)

2 yorum:

  1. merak ettiğim bir üründü, inceleme yazısını okumuş olmak çok iyi oldu, cildimi acıtıp, tahriş etmesinden çekiniyordum, madem öyle bir sorun yaratmıyor, en kısa sürede alacağım, güle güle kullan sende :)❤️

    YanıtlaSil
  2. Aklındaki soru işaretlerinin gitmesine çok sevindim, sende güle güle kullan :)

    YanıtlaSil