2 Şubat 2016 Salı

Neutrogena Yağsız Yüz Nemlendiricisi

Herkese merhabalar :)
Günün konuğu; Neutrogena Yağsız Yüz Nemlendiricisi

Neutrogena Yağsız Yüz Nemlendiricisi

Migrosun yılbaşı indiriminden aldığım neutrogena nın yağsız yüz nemlendiricisini aldığım günden beri kullanıyorum ve artık yorumlama zamanı geldi sanırım. Nemlendiricinin vaatleri; Cildi nemlendirir, cildi pürüzsüzleştirir, ciltteki ton farkını ortadan kaldırır. Neutrogena nın ilk kez bir ürününü kullanıyorum, daha önce elim hiçbir ürününe gitmemişti. Özellikle yağlı ciltli biri olarak indirim zamanı bu nemlendiriciyi görünce oldukça merak ederek aldım ve üzerinde yazdığı gibi sabah akşam kullandım ve hala kullanıyorum. 

Neutrogena Yağsız Yüz Nemlendiricisi

Tok kıvamlı bir nemlendirici. Küçük bir miktarı tüm yüze yetebiliyor. Sabah akşam temizlediğim yüzüme uyguladım. Ancak göz çevresine getirmemekte fayda var. Çünkü mentollü gibi bir etkisi var. Bu yüzden göz çevrenizi yakabilir. Kolay emiliyor ve yapış yapış bir his bırakmıyor. Dermatolojik olarak test edilmiş. Vaad ettiği gibi yüzümde pürüzsüzleştirme ve ton farkını ortadan kaldırma gibi bir etki çok fazla gözlemlemedim. Çünkü benim benim beklentim bunlardan çok, cildimi güzel bir şekilde nemlendirmekti. Nitekim beklediğim sonucu da elde ettim. Yüzümü yumuşacık yaptı ve gönlümü fethetti.

Neutrogena Yağsız Yüz Nemlendiricisi

50 ml lik bir ürün. Kullanım ömrü 6 ay. İndirimden de 5 tl gibi bir fiyata aldım. Özellikle yağlı cilde sahip olanlar bu nemlendiriciye bir şans verebilirler.

Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Bana tmencur@gmail.com dan ulaşabilirsiniz.
Sevgiler :)

1 yorum:

  1. fiyatına göre bayağı iyi bir ürünmüş, aklımda bulunsun. yazı için teşekkürler :)

    YanıtlaSil