29 Aralık 2015 Salı

2015 Favorilerim

Herkese merhabalar :)
Günün konusu; 2015 Favorilerim

2015 favorilerim

2015 yılının bitmesine günler kala, bu sene severek kullandığım ürünleri göstermek istedim. Hemen başlayalım.

2015 favorilerim

İlk olarak ten ürünlerinden başlayalım. Farmasi bb krem; son bir buçuk aydır kullanmama rağmen bu senenin favorileri arasına girdi. Yapısı ince, kapatıcılığı orta olan bir ürün. Detaylı yazısı ise şurada mevcut. Avon bb krem; İnce bir yapıya sahip olan, ciltteki kızarıklıkları nötrleyebilen ve hassas ciltler için de uygun olan bir bb krem. Detaylı yazısı için tık tık. Flormar m108 far; Aslında far olan bu ürünü aydınlatıcı olarak çok sık kullandım bu sene içerisinde. Verdiği aydınlık görüntüyü seviyorum. Dozajında ve parıl parıl yapmıyor. Detaylı yazısı şurada. Essence all about matt transparan pudra; Çok çok severek kullandığım, güzel matlaştıran, yapısı ağır olmayan bir pudra. Bir tanesini bitirdim şuan ikinci kutusundayım. Fiyatı da oldukça uygun. Yazısı da şurada mevcut. Hm bronze allık; Bronze allık diye geçiyor ancak ben bu ürünü bronzer olarak ve gözümün katlanma bölgesinde oldukça sık kullanıyorum. Fiyatı çok uygundu. En son hm in indiriminde çok daha da düşmüştü. Yazısı için tık tık

2015 favorilerim

Hm nudes far paleti; bu paletten en çok kullandığım renk 3. sıradaki renk oldu. altınımsı parlak bir renk ve özellikle aydınlatıcı olarak kullanmak için bence biçilmiş kaftan. Eğer elinizde bu palet varsa bu şekilde kullanmayı denemelisiniz. Yazısı için tık tık. Garnier bb göz roll on; Biraz somonumsu bir renkte olduğu için kapatıcı uygulamadan önce göz altı morluklarımı nötrlemekte çok fazla kullandım. Yapısı ince ve kurutma yapmıyor. Yazısı için şuraya tıklayabilirsiniz. Loreal true match kapatıcı; İlk başlarda olmasa da olur diye düşündüğüm, daha sonra corrector ile kullandığımda verdiği aydınlık görüntüyü çok sevdiğim kapatıcı. Bu sene çok sık kullandım. Yazısı için şuraya tıklayabilirsiniz. Essence i love extreme maskara; Yapısı biraz ıslak ancak onun dışında kirpikleri güzel kıvıran ve hacim veren bir maskara. Uygun fiyatlı maskara arayanlar özellikle bu ürüne bakabilirler. Yazısı tık tık. Xp kaş kalemi; Uzun zamandır çok severek kullandığım, rengi kaşlarıma oldukça uyan bir kaş kalemi. Fiyatı oldukça uygun. Yazısı için tık tık. Xp jel eyeliner; Oldukça uygun fiyatlı, siyahlığı yeterli derecede olan, kolay sürülen bir ürün. Eyeliner çok seven biri olarak bu ürünü çok sık kullandığımı söyleyebilirim. Detaylı yazısı da şurada mevcut.

2015 favorilerim

Garnier micellar makyaj temizleme suyu; Çok çok severek kullandığım, bütün makyajımı tek ürünle çıkartmamı sağlayan bir ürün. İndirimlerde fiyatı oldukça düşüyor, bakmanızı öneririm. Detaylı yazısı da şurada mevcut. Bepanthol cilt bakım kremi; Özellikle kuru ciltlerin çok seveceği, nemlendirme ve yenileme özelliği olan bir ürün. Detaylı yazısı için tık tık. Pastel 08 numara. Essie fiji rengine benzetilen, özellikle yaz için çok uygun ve temiz bir renk. Gabrini nude serisi 05 numara; tırnaklarda temiz görüntüyü sevenlerin seveceği bir renk. Pastel cream oje; 3 katta opaklaşan, temiz bir görüntü sağlayan, yavaş kurumasını göz ardı edebilecek olanların seveceği bir renk olabilir. Bu üç ojeyi bu sene boyunca çok fazla kullandım. Hatta şuan hepsi bitmek üzere ve yenilenecekler. Essence mat lipgloss; Yapısını, kokusunu, dokusunu çok sevdiğim ve sık kullandığım, lipgloss diye geçen ama lipglosslar gibi yapış yapış ve parlak olmayan güzel bir ruj. Detaylı yazısı şurada mevcut. Essence 06 satin mauve dudak kalemi; Yapısını, sürümü ve rengini çok sevdiğim uygun fiyatlı dudak kalemi. Ne kadar sevdiğim resimden de oldukça belli :) Detaylı yazısı şurada mevcut.

Okuduğunuz için teşekkür ederim.
2016 yılı hepimize güzellik ve sağlık getirsin inşallah :)
Bana tmencur@gmail.com dan ulaşabilirsiniz.
Sevgiler :)

12 yorum:

  1. çok güzel ürünler :-)) bazıları bende de var..

    YanıtlaSil
  2. Tam benlik bir yazı olmuş :)

    YanıtlaSil
  3. 2016 daha çok favori getirsin, çok amin :)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel ürünler seçmişsin ^-^

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel ürünler canım :)

    YanıtlaSil
  6. Epey de bir ürün favorin olmuş ne güzel. Ben Garnier temizleme suyundan pek hoşlanmadım nedense. Bana yeterli gibi gelmedi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa genelde garnier in seveni çok ama, doğrudur canım

      Sil