9 Temmuz 2015 Perşembe

NarEcza İle Isıs Pharma Ürünleri

Herkese merhabalar :)
Bugün sizleri özellikle dermokozmetik ürünlerin satıldığı güzel bir site ile tanıştıracağım.


Site benim oldukça hoşuma gitti. Çünkü aradığınız ürünle ilgili detaylı bir yazı bulabiliyorsunuz ve almadan önce güzel bir bilgi sahibi olabiliyorsunuz. Eğer orada yazan bilgiler yetmezse canlı destek kısmından yardım alıp ürünler hakkında daha detaylı bilgiler öğrenebiliyorsunuz.

Sitede severek kullanılan ısıs pharma markası da yer alıyor. Ve sitenin en güzel özelliklerinden biri sık sık indirime giriyor olması. Ayrıca 99 tl üzeri kargo da ücretsiz olarak geliyor. 


Isıs pharma unitone 4 ürünleri ise cildinde lekeler ve ton farklılıkları olanların imdadına yetişecek ürünler. Temizleyicisinden leke açıcı serum ve kremlerine kadar hepsi bulunmakta. 


Isıs pharma sensylia nemlendirici krem ise özellikle hassas cildi olanların severek kullanacağı bir krem. Yağsız ve hafif bir krem olduğu için cilt tarafından kolayca emilen bir krem. Her sabah temiz cildinize uyguladığınız zaman iyi bir sonuç alabilirsiniz.


Isıs pharma kılcal damarlı cilt için temizleyici su ise hassas ve kılcal damarların belirgin olduğu ciltlerin hassasiyetine göre özel olarak üretilmiş, cildin yüzeyindeki koruyucu tabakaya zarar vermeden cildi temizleyen bir ürün. 

Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Bana tmencur@gmail.com dan ulaşabilirsiniz.
Sevgiler :)

2 yorum: